0

Bekijk: Dirk Verhofstadt in gesprek met Johan Braeckman

10-01-2022 11:59

Dirk verhofstadt en Johan Braeckman gingen in gesprek in de Corridor te Wetteren naar aanleiding van hun nieuwe boek. Herbekijk hier enkele sfeerbeelden.

Lees meer...

Elise Cordaro te zien in Taboe met Philippe Geubels

26-12-2021 13:31

Elise Cordaro is te zien in het nieuwe seizoen van 'Taboe' met Philippe Geubels op Eén. In 'Taboe' wil Geubels lachen om mensen waar je eigenlijk niet om mag lachen. In deze eerste aflevering zijn Elise en andere mensen met een autismespectrumstoornis te gast in een vakantiehuis in de Ardennen.

Lees meer...

Stefan van de Bossche over De literaire Ardennen

02-12-2021 10:25

De Ardennen zijn populairder dan ooit als vakantiebestemming bij vele Vlamingen en Nederlanders. Wil je meer weten over de literaire auteurs die er verbleven of erover schreven in hun romans? Koop dan snel het nieuwe boek van Stefan van den Bossche en ontdek deze prachtige streek op een heel andere manier!

Lees meer...

Bieke Ilegems stelt nieuwe boek voor

02-12-2021 09:58

Het nieuwe boek van Bieke Ilegems is getiteld Fuck(ing) Perfect. Waarover het gaat, vertelt ze zelf op ATV.

Lees meer...

Ontdek onze voorjaarstitels

02-12-2021 09:39

2022 begint mooi met ons gevarieerde titelaanbod. Ontdek ze snel!

Lees meer...

Haal alles uit uw beleggingen podcast

07-10-2021 15:13

In de podcastreeks ‘Starten met Beleggen’ deelt Danny Reweghs van Inside Beleggen de belangrijkste inzichten uit het boek “Haal alles uit uw beleggingen” dat hij schreef samen met Luc Van den Borre. In de eerste aflevering zoomt hij in op de kennis en vaardigheden die je helpen om succesvol van start te gaan als belegger: https://de-inside-beleggen-podcast-van-trends.simplecast.com/episodes/starten-met-beleggen-aflevering-1-beleggen-als-noodzaak-spaarboekje-en-obligaties

Lees meer...

Trailer voor Kit Kapoen

Bekijk nu de boekentrailer voor de nieuwe reeks van Marc de Bel.

Lees meer...