0

Vacature productie- en marketingcoördinator

Uitgeverij Houtekiet is op zoek naar een gedreven productie- en marketingcoördinator om haar team te versterken. Klik op meer lezen om de volledige vacature te bekijken. Geïnteresseerd? Mail uw sollicitatiebrief en CV naar mrappaport@vbku.be voor 15 augustus.

Lees meer...

Ontdek onze najaarsboeken

Dit najaar pakken we uit met kwalitatieve non-fictie, nostalgische fotoboeken, sterke thrillers en stoere kinderboeken.

Lees meer...

Boek over ontrouw maakt veel reacties los

Charlotte Van Looy ging door de hel toen ze bedrogen werd door haar vriend. Tegelijkertijd begon ze zich vragen te stellen of ontrouw voor iedereen hetzelfde betekent en of er ooit aan te ontsnappen valt. Ze interviewde tal van mensen, verdiepte zich in heel uiteenlopende literatuur en reflecteerde met veel humor over haar eigen ervaringen. Het resultaat? Een heerlijk ontnuchterend boek over een spraakmakend onderwerp. Bekijk hier wat Charlotte Van Looy te vertellen had in De Madammen op Radio 2. https://radio2.be/de-madammen/charlotte-van-looy-over-ontrouw-ik-was-fysiek-ziek-met-hyperventileren-overgeven-en?fbclid=IwAR1rxPcmtiWuA6dYkkIbvNt9Xd2dsUqaOUEqvF5VJ_6Osi6NeRqINjWzrJw

Lees meer...

Extra Thomas Berg-roman van Jo Claes

Jo Claes verwent zijn lezers met een extra roman over zijn populaire hoofdinspecteur Thomas Berg. Voor wie zijn misdaadromans niet kent, is Race tegen de klok een mooie introductie. Voor fans is het pure verwennerij.

Lees meer...

Verminnen viert 70ste verjaardag met boek

Mooie Dagen. Zo heet de biografie die Johan Verminnen samen met Karel Michiels optekende. Samen doken ze in meer dan 400 songteksten. De lange gesprekken die eruit volgden, leverden een schat aan informatie op over Verminnens leven en zijn liefde voor muziek.

Lees meer...

Nieuwe succesreeks van Marc de Bel

Jonge lezertjes kunnen voortaan genieten van de heerlijke avonturen van het konijntje Kit Wortel, dat zo'n deugniet is dat zijn opa hem de bijnaam Kit Kapoen geeft. Samen met zijn vriendjes maakt hij het Nevelbos en de Boekweithoeve onveilig. Al is dat niet zonder gevaar. Zeker niet wanneer Slodder Vos in de buurt is gesignaleerd. De eerste twee delen zijn vanaf nu overal verkrijgbaar.

Lees meer...