Fuck(ing) perfect


Nederlands | 26-11-2021 |

9789089249852

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 

   Beschikbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Bieke wil mensen helpen die vast lijken te zitten in hun leven door twijfels en een gebrek aan zelfliefde. Met concrete tips inspireert ze hen om weer zin, ziel en sprankel in het leven te krijgen.

Tekst achterflap

Bieke Ilegems is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de Vlaamse mediawereld als actrice, presentatrice, nieuwsanker en moderator. Ze maakte programma’s en werkte mee aan fictiereeksen voor zowat alle Vlaamse zenders. Al jaren is ze ook een vaste waarde op ATV, waar ze naast het nieuws ook het politieke debatprogramma Wakker op zondag presenteert. Ze heeft twee dochters: Noa en Milà. Ze schreef eerder De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk (2017) en Gezondig (2018).

Biografie

De meeste mensen kennen het wel: onzeker zijn, je niet goed genoeg voelen, angst hebben om te falen, de (zelfopgelegde) druk ervaren om perfect te moeten (of te willen) zijn en alle frustraties die daarmee gepaard gaan… Bieke worstelt er ook mee, maar ze neemt geen genoegen met een kabbelend leven. Ze streeft naar de ultieme expressie van wie ze is, ze wil haar eigen unieke stempel drukken op wat ze onderneemt en leren hoe ze zichzelf liefdevoller kan omarmen. In al haar PERFECTE IMPERFECTIE. Zonder pardon. Daarom graaft ze diep in zichzelf en zoekt ze naar manieren om messy om te zetten in magisch. Dit boek is haar work in progress. Zoals zijzelf. Bieke wil mensen die vast lijken te zitten in hun leven en voortdurend in rondjes draaien door twijfel, angsten, een gevoel van leegte, minderwaardigheid, lusteloosheid en een gebrek aan zelfliefde helpen. Ze wil hen inspireren met verhalen, ervaringen en concrete tips om weer zin, ziel en sprankel in het leven te krijgen. Zo kunnen ze het beste in zichzelf naar boven halen en hun leven ten volle be-leven. Het leven zoals het is en zoals het kan zijn: FUCK(ING) PERFECT! Messy, maar magisch.

Details

EAN :9789089249852
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  26-11-2021
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :234 mm
Breedte :155 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :536 gr
Status :Beschikbaar