Er is toch niks mis, dokter

De belevenissen van een huisarts

Nederlands | 23-04-2021 | 160 pages

€ 19,99

   Beschikbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Voor de lezers van 'Is dat normaal, dokter?' van Steven van de Vijver en 'Wat denkt u, dokter?' van Rutger Verhoeff. Een ode van een huisarts aan haar patiënten.


Tekst achterflap

Van een ingeslikt kunstgebit tot het mysterie van het maagdenvlies, huisarts Anne Marieke Wiggers krijgt elke dag een buitengewoon inkijkje in het leven van haar patiënten. In dit boek vertelt zij over de grote zorgen en kleine kwaaltjes van gezinnen op de consultatie, over huisbezoeken op de fiets bij een bejaarde zumba-dansende dame, bij een kunstenaar met een voorliefde voor kwarteleieren en weed, en bij een man die seks zo beu is dat hij liever rekken vult in een supermarkt. Het zijn verhalen over buitengewone, maar ook heel gewone mensen die nog het meest van al bevestiging of geruststelling zoeken bij hun dokter.


Biografie

Anne Marieke Wiggers is een Nederlandse huisarts die haar opleiding volgde in België. Zij is werkzaam in verschillende praktijken in en rond Antwerpen. Ook in Nederland en Nieuw-Zeeland deed zij ervaring op. Ze schrijft columns voor Huisarts Nu.Details

  EAN :9789089249517
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  23-04-2021
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :210 mm
  Breedte :135 mm
  Dikte :15 mm
  Gewicht :220 gr
  Status :Beschikbaar
  Aantal pagina's :160