Tough Body Strong Mind

Mentaal & fysiek fit in 10 weken

Nederlands | 27-09-2018 |

€ 17,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Bewegen is gezond! Saartje Vandendriessche legt uit hoe je in tien weken mentaal en fysiek krachtiger kunt worden. Met handig trainingsschema voor thuis!


Tekst achterflap

Bewegen is gezond, daar is iedereen inmiddels van overtuigd. Alleen komt het er vaak niet van. We willen wel graag een sterk en gezond lichaam, maar ergens onderweg haken we af. Saartje Vandendriessche toont hoe het anders kan. Via haalbare tips en een praktisch schema leert ze je hoe je je geest kunt trainen en kunt werken aan de juiste mindset om te blijven doorgaan. Wedden dat je het deze keer wel volhoudt? Saartje Vandendriessche is een van de vaste schermgezichten van één. Ze werkte meer dan tien jaar als omroepster en werkte daarna mee aan tal van tv-shows. Op de man af was haar eerste eigen programma, dat in 2017 werd uitgezonden en een instant succes werd.


Biografie

Saartje Vandendriessche is een van de vaste schermgezichten van één. Ze werkte meer dan tien jaar als omroepster en werkte daarna mee aan tal van tv-shows. Op de man af was haar eerste eigen programma, dat in 2017 werd uitgezonden en een instant succes werd.Details

  EAN :9789089246738
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  27-09-2018
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :240 mm
  Breedte :170 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :532 gr
  Status : Bestelbaar