Oker

Nederlands | 23-11-2017 |

€ 19,99

   Beschikbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Ik weet niet waarom ik doe wat ik nu doe, waarom ik wil wat ik nu wil. Ik weet alleen dat ik, nu het vaststaat dat je me nooit meer zal zien of zal spreken, het nodig vind dat je me kent. Daarom krijg je hier in deze ordinaire enveloppe mijn memoires, mijn versie van de feiten. Ik zal nooit weten of je de moeite hebt genomen om ze te lezen, of ik de moeite was, of ik je ooit of even heb kunnen boeien. Hoe dan ook, wanneer je dit leest, zal ik verdwenen zijn.

An Janssens kreeg de meest banale naam ter wereld, alsof haar ouders haar bij voorbaat hadden opgegeven. Ze groeit op in de schaduw van haar extraverte broer Rutger. Hun vader vertrekt op een dag 'naar Engeland' en laat een verbitterde weduwe achter, wat de band tussen broer en zus alleen maar versterkt. De twee worden onafscheidelijk, al is hun verhouding duidelijk bepaald. Rutger leidt, An volgt. Op een dag stelt Rutger haar voor aan zijn vriend Hasse, die toevallig iedere dag dezelfde trein neemt. Vanaf dan is niets meer zoals het was.

Oker is een hartverwarmende roman over vriendschap, verlies en diep verlangen dat uiteindelijk alles verteert.


Biografie

Ellen Verstrepen debuteerde in 2017 met Oker, een hartverwarmende roman die zowel door de pers als door boekhandelaren én door veel lezers lovend werd onthaald.Details

  EAN :9789089246035
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  23-11-2017
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :220 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :25 mm
  Gewicht :363 gr
  Status :Beschikbaar