De daikonkweker


Nederlands | 18-05-2016 |

€ 18,99


    Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

In de Brusselse deelgemeente Laken doet een verontruste man aangifte van de verdwijning van zijn echtgenote. De politiemensen die ter plaatse de vaststellingen doen, vinden de zaak verdacht, zeker als de mensen van het opgetrommelde lab bizarre aanwijzingen vinden. Ondertussen hebben commissaris Stijn Goris en zijn collega Stef Pauwels de handen vol met een mensenhandelaar, die er niet voor terugdeinst om jonge vrouwen te ontvoeren en ze in de prostitutie te dwingen en dus zo snel mogelijk achter de tralies moet.
Als de politie na dagenlang zoeken de vermiste vrouw niet terugvindt en er evenmin sporen zijn die naar haar zouden kunnen leiden, worden Goris en Pauwels er bijgehaald. Zij moeten zich nu op twee zaken tegelijk concentreren en richten hun pijlen in de eerste plaats op de echtgenoot. Hij heeft nochtans een alibi, maar in De daikonkweker is niets wat het lijkt.

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/de-daikonkweker


Biografie

Christian De Coninck (1960), commissaris en woordvoerder bij de Politie Brussel Hoofdstad Elsene, beschrijft als geen ander het leven in het politiekorps. Hij debuteerde in 2007 met De Praagse Connectie en publiceert sindsdien elk jaar een misdaadroman.Details

  EAN :9789089243270
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  18-05-2016
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :141 mm
  Breedte :221 mm
  Dikte :22 mm
  Gewicht :360 gr
  Status : Bestelbaar