Vermoorde onschuld


Nederlands | 26-03-2015 |

9789089243263

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 

   Beschikbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Bestseller in de reeks rond Thomas Berg.

Tekst achterflap

Lukas Lebowski schrijft thrillers. Bestsellers. Zijn publiek bestaat vooral uit vrouwen en die dragen hem op handen. Hij is dan ook een bijzonder knappe man die geregeld opgemerkt wordt aan de zijde van jonge, bloedmooie vrouwen.
Lebowski's imago van casanova-schrijver krijgt een zware deuk wanneer een bewonderaarster van hem vermoord wordt aangetroffen in een hotelkamer. Alles wijst erop dat hij de dader is, maar de schrijver heeft geen enkel motief. Iemand lijkt de schuld in zijn schoenen te willen schuiven, waarschijnlijk een bedrogen vriend of echtgenoot.

De Leuvense hoofdinspecteur Thomas Berg weet niet waar te beginnen. Lebowski heeft zoveel affaires gehad dat het zoeken wordt naar een speld in een hooiberg. En dan valt een tweede slachtoffer. Opnieuw een vrouw met wie Lebowski een verhouding heeft gehad. Is hij dan toch de dader? In dat geval heeft Berg een probleem: hoe vat je iemand die zelf de meest ingenieuze moordintriges bedenkt?

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/vermoorde-onschuld

Biografie

Jo Claes (1955) woont en werkt in Leuven. Hij schreef novelles, (misdaad) romans en publiceerde bestsellers over mythologie, hagiografie en iconografie. Dit is zijn achtste misdaadroman.

Details

EAN :9789089243263
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  26-03-2015
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :140 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :528 gr
Status :Beschikbaar