Polyamorie


Nederlands | 14-10-2024 |

9789057209840

Paperback / softback


€ 24,99


 

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

In dit boek getuigen mensen hoe zij monogamie achter zich gelaten hebben. Met tips voor beginners, maar vooral herkenbaar voor iedereen die ooit een relatie heeft gehad.

Tekst achterflap

Zo is er maar één! Of niet? Dat een relatie uit twee mensen bestaat, die enkel elkaar graag zien en enkel met elkaar het bed delen, is de maatschappelijke norm. Maar dat geldt niet voor iedereen: sommige mensen noemen zichzelf polyamoureus. Ze hebben met meerdere mensen relaties, in alle transparantie. Meer dan seks en meer dan vrienden. Niet drie paar voetjes in één bed, maar drie, vier of meer mensen die elkaar graag zien en een leven willen delen. Soms volledig, soms gedeeltelijk maar altijd eerlijk en oprecht. Toch stuit het idee veel mensen tegen de borst: hoe kan je nu meerdere mensen graag zien?

Wat is nu het verschil met een affaire, of met swingen en hoe gaat dat dan met de feestdagen? Hoe vertel je aan je omgeving dat je meer dan één partner hebt? Wonen polyamoureuze mensen allemaal samen en is dat eigenlijk wel veilig? Ben je polyamoureus of word je dat? Hoe zit het met de kinderen? Kan ik het zelf proberen en hoe moet dat dan? Alle (on)beleefde vragen worden in dit boek beantwoord door experts: mensen die zelf een polyamoureuze relatie hebben of hadden.

De getuigen in dit boek vertellen hoe ze in hun relatie(s) staan, over flirten en flaters, over praten en plannen. Polyamorie is geen pleidooi voor meervoudige relaties, maar laat ervaringsdeskundigen zélf vertellen hoe en waarom zij monogamie achter zich gelaten hebben. Met een paar tips voor beginners, maar vooral ook veel herkenning voor iedereen die ooit een relatie heeft gehad.

Details

EAN :9789057209840
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  14-10-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Te verschijnen