Weerwraak


Nederlands | 04-11-2024 |

9789057209789

Paperback / softback


€ 19,99


 

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Na een anonieme wraakactie, dreigt de directeur met sancties voor de hele school. Mathias probeert te achterhalen wie erachter zat. Een spannend mysterie voor lezers vanaf 12 jaar.

Tekst achterflap

Het is april, de laatste week voor de paasvakantie begint. In de school van Matthias, Dante en Rani kondigt de directeur een grote schoonmaakactie aan: alle klassen en gemeenschappelijke lokalen moeten door de leerlingen worden schoongemaakt. Iedereen is verbijsterd, zoiets is nooit eerder gebeurd.

Op de dag in kwestie wordt de actie echter afgeblazen, zodat de lessen en de afgesproken toetsen doorgaan. Omdat niemand gestudeerd heeft, nemen enkele leerlingen weerwraak op de directeur. Die reageert woedend en eist dat de daders zich bekendmaken.

Wanneer dat niet gebeurt en de directeur de hele school dreigt te straffen, besluiten Matthias, Dante en Rani om de zaak uit te zoeken, maar net daardoor worden ze zelf verdacht. Nog enkele dagen en het trimester zit erop. In een race tegen de klok proberen de drie vrienden hun onschuld te bewijzen.

Details

EAN :9789057209789
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  04-11-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Te verschijnen
Reeks :  Niet voor mietjes