De Line-up


Nederlands | 14-10-2024 |

9789057209765

Paperback / softback


€ 22,99


 

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een bundel short fiction, geschreven door muzikanten. Met verhalen van Glints, Martha Da'Ro, Meskerem Mees, Abel, Sef, Admiral Freebee en Sophie Straat.

Tekst achterflap

Sophie Straat, Meskerem Mees, Glints, Sef, Abel en Martha Daro. Deze artiesten delen niet alleen een mooie plek op de affiches van de hipste festivals van de Lage Landen, maar ook een talent als rasvertellers. In hun songs verschuilen de verhalen zich nog tussen melodieën, maar wat gebeurt er als de storytelling niet meer gedragen wordt door zanglijnen en drumpartijen?

Voor De line-up daagde de Antwerpse rapper en zanger Glints zichzelf en zeven collega's uit de muziekindustrie uit om uit hun comfortzone te treden, weg van het podium en de studio, en een teen in het water van de literatuur te steken. Het resultaat is een kortverhalenbundel met unieke short fiction, die even divers is als de muziekalbums van de betrokken artiesten.

Zowel de beat van de hiphop, de rauwe kreten van de punk als de hartzeer van de smartlap weerklinken op de pagina's van De line-up. Elk verhaal staat als een eigen track op deze plaat en past in het artistieke universum van de auteur. Liefhebbers van muziek én literatuurlezers zullen verrast zijn elkaar tegen te komen in de backstage van de creatieve geest van deze unieke multitalenten.

Details

EAN :9789057209765
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  14-10-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Te verschijnen