Limbaverse


Nederlands | 22-08-2024 |

9789052409788

Paperback / softback


€ 22,99


 

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Lezen saai? Nee hoor! In Limbaverse ga je samen met het hoofdpersonage een magische wereld binnen om te ontdekken wat er zo leuk is aan lezen, en welke boeken iets voor jou kunnen zijn.

Tekst achterflap

Dit is het verhaal van Limba, een 15-jarige jongen die wanhopig zoekt naar een ontsnapping aan de verveling van de zomervakantie. Al weken ligt hij thuis op bed te luieren, zonder iets nieuws om hem te vermaken voordat school weer begint. Zijn moeder is zijn luiheid zat en stuurt hem op een dag met een eindeloze boodschappenlijst naar de supermarkt. Hij ontmoet onderweg de 18-jarige boekenwurm Chris, die hem weet te overtuigen om naar de bibliotheek te gaan - volgens Limba de saaiste plek op aarde. Wat hij niet weet, is dat deze bibliotheek een verborgen geheim herbergt en het begin markeert van een grandioos avontuur.

Biografie

Will-Limba Moleka (24) werd geboren in Vlaardingen, Nederland. Sinds zijn 18e heeft hij de roeping gevoeld om jongeren aan het lezen te krijgen. Hij was zich toen al bewust van de uitdaging waar leerkrachten en volwassenen voor stonden: hoe maak je lezen aantrekkelijk voor jongeren? Will-Limba heeft inmiddels twee bedrijven opgericht, Limba CommV en Read & Relax VZW, waarbij hij zich dagelijks inzet voor het bevorderen van leesmotivatie en leesplezier. Zijn visie is om de zichtbaarheid van literatuur te vergroten en een platform te bieden voor aspirerende lezers, schrijvers en illustratoren.

Details

EAN :9789052409788
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  22-08-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Te verschijnen