Het lied van Enora


Nederlands | 12-06-2024 | 352 pagina's

9789052409412

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 21,99


 

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Wanneer een meisje verdwijnt, gaat Senn zelf op onderzoek uit. Hij stuit op een duister complot en verbindt zijn lot aan een oeroude voorspelling. Eerste deel van de fantasyreeks 'Het Lied van Enora'.

Tekst achterflap

Ooit werden Zij verdreven.
Nooit werden Zij verslagen.
Immer zullen Zij leven.
Nimmer zullen Zij opgeven.
Vandaag keren zij weer.
De machten van weleer.

Als een meisje uit hun dorp spoorloos verdwijnt en de politie weinig lijkt te doen, gaan Senn en zijn beste vriend Bjorn zelf op onderzoek uit. Bijgestaan door Lynn, Senns zusje, stuiten zij al snel op een duister complot dat hun verbeelding ver te boven gaat.

Als hierdoor hun wereld met ongekend geweld instort, moeten zij vluchten voor een groep machtige mannen die hen willen doden.

Samen met Bjorn vinden broer en zus onderdak bij de Hoeders van Enora. Hier leren ze de waarheid kennen achter een oeroude voorspelling die hun lot onherroepelijk bepaalt.

Senn, Bjorn en Lynn zullen de kracht moeten vinden om te vechten. Ze moeten winnen. Alleen dan heeft het Leven op aarde misschien nog een kans.

Biografie

Jordan Lent is een digitale nomade die de wereld rondreist om oude religies en magische rituelen te doorgronden. De verhalen die daaruit voortvloeien weerspiegelen hoe het verleden onze toekomst vormgeeft. Het lied van Enora is het eerste boek van Jordan Lent in het Nederlands.

Details

EAN :9789052409412
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  12-06-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :141 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :444 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :352