De menstruatiesituatie


Nederlands | 17-01-2024 |

9789052405193

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,99


 

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een must-have boek voor alle meisjes die beginnen te veranderen, die net hun eerste menstruatie hebben gehad of die al een paar jaar menstrueren. Een boek voor dochters én moeders. Internationaal meer dan 70.000 exemplaren verkocht.

Tekst achterflap

Wat is menstruatie? Hoe transformeert de menstruatiecyclus jou? Doet menstrueren pijn? Welke opties heb je om te voorkomen dat je zelf vlekken maakt? Komt de eerste keer plotseling? Alles wat je altijd al wilde weten over menstruatie (en nooit durfde te vragen) op een directe en leuke manier uitgelegd om deze veranderingen met vertrouwen en welzijn te ervaren. Omdat vrouw worden cool is, maar je moet weten hoe het werkt. De menstruatiesituatie staat kinderen toe om te ontdekken dat er een variëteit aan lichamen is, en hoe je eigen lichaam te aanvaarden. Het boekje breekt taboes, maar doet dit op zo’n lichtvoetige, vrolijke manier dat het amper opvalt.

Biografie

Anna Salvia is psycholoog, gespecialiseerd in seksuele gezondheid en seksuele opvoeding. Ze schreef succesvolle non-fictieboeken voor volwassenen, zoals ‘El baile de la vida en las mujeres’. Cristina Torrón is moeder, illustratrice en multimediaproducente. Ze tekende de comic ‘Mammasutra’ en zette het seksuele voorlichtingsproject Menstruita op, waarvan ‘De menstruatiesituatie’ deel uitmaakt. In dezelfde reeks verschenen ook nog ‘Je lichaam is cool (als je het leert te ontdekken)’ en ‘Sperma is cool (maar je moet weten hoe het werkt)’.

Details

EAN :9789052405193
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  17-01-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :195 mm
Breedte :152 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :204 gr
Status : Bestelbaar