Overlast in Villa Flabbergast


Nederlands | 08-03-2024 |

9789052404431

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,99


 

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Heerlijk fantasierijk boek vol dromen en avonturen voor lezers vanaf 10 jaar. Robin moet passen op het huis van haar oom Flabbergast, maar heeft haar handen vol met de wel heel bijzondere bewoners!

Tekst achterflap

Als een mysterieus familielid voor langere tijd op reis gaat, krijgt Robin Suikerbuik de taak om voor zijn huisdieren en planten te zorgen. Dat loopt al gauw uit de hand want Villa Flabbergast is geen gewoon huis. De toiletten worden bezet door buitenaardse wezens, de sprekende huiskat loopt graag rond op hoge hakken en in de badkamer zorgt een charmante zeepmeermin voor een overdosis schuim. Paniek breekt uit als een taartbeving alle kamers van de villa door elkaar schudt. En wie zijn toch die vervelende kabouters die een wereldstad op de kont van huurder Jef bouwen? Maar vooral: waarom keert oom Flabbergast maar niet terug van zijn reis?

Biografie

Andy Fierens verwierf bekendheid als dichter maar ontpopte zich tot artistieke allesdoener. Hij schreef een roman, hoorspelen en oratoria. Recent legde hij zich toe op projecten voor kinderen. Reine Hupin runde jarenlang haar eigen restaurant, had vervolgens een bakkerij en koos nadien voor een carrière in het onderwijs.

Details

EAN :9789052404431
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  08-03-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :195 mm
Breedte :150 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :255 gr
Status : Bestelbaar