Overlast in Villa Flabbergast

Nederlands | 16-02-2024 |

€ 19,99

   Te verschijnen   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Robin moet house-sitten in de villa van een familielid. Villa Flabbergast heeft vreemde huurders, zowel van deze als van andere planeten. Grappige avonturen voor de lezers van “De waanzinnige boomhut”.


Tekst achterflap

Als een ver familielid voor langere tijd op reis gaat, krijgt Robin van haar ouders de taak om op zijn huisdieren te letten en zijn planten water te geven. Maar wat een simpele taak lijkt, loopt al snel uit de hand, want Villa Flabbergast is geen gewoon huis. Het huis blijkt een aantal bijzondere gasten te hebben. De toiletten worden bewoond door buitenaardse wezens: weeceeliens. In de kelder dwaalt een vampier zonder tanden. Matt de sprekende mat blijkt een zeurpiet van jewelste.

Paniek breekt uit als een aardbeving alle kamers van de villa door elkaar schudt. Een orkaan vraagt Robin om hulp als hij door astma geen daken meer kan wegblazen. Wat moet ze doen als een overijverige stofzuiger alle meubels inslikt? En wie zijn toch die vervelende kabouters die een wereldstad op de kont van huurder Jef bouwen?Details

  EAN :9789052404431
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  16-02-2024
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Status :Te verschijnen