De bende van Bork

Nederlands | 10-08-2023 | 168 pages

€ 17,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

De vakantie van Blinker en Nelle neemt een onverwachte wending, als ze het pad kruisen van Bork en zijn bende. Klassieke avonturenroman en derde boek in de “Blinker”-reeks van Marc de Bel.


Tekst achterflap

Pech voor de familie Van Steen. Hun auto is gestolen en paps vindt maar geen werk. Centen om een nieuwe wagen te kopen of om op vakantie te gaan zijn er dus niet. Tot overmaat van ramp gaan Jonas, Mats en Nelle wel op reis. Slechter kan de vakantie voor Blinker niet beginnen, want een vakantie zonder Nelle is geen vakantie. Immers, everybody needs somebody to love. In dit derde Blinkerboek zijn Blinker en Nelle weer een jaartje ouder. Rijper ook. De vlinderkriebels in hun buik fladderen als nooit tevoren! Bovendien blijkt het avontuur ook nu weer in een klein hoekje op de loer te liggen.


Biografie

Marc de Bel is de bekendste jeugdschrijver van Vlaanderen. Zijn debuut ‘Het ei van oom Trotter’ (1986) was een overdonderend succes. Sindsdien rijgt de rebelse auteur het ene succes aan het andere. Het hele jaar reist hij van school naar school. Met zijn heerlijke optredens krijgt hij hele generaties aan het lezen.Details

  EAN :9789052404424
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  10-08-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :220 mm
  Breedte :139 mm
  Dikte :16 mm
  Gewicht :248 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :168
  Reeks :  Blinker