De afrekening

Nederlands | 06-09-2023 | 272 pages

€ 22,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

'All bets are off’ in deze 17de thriller over Stijn Goris, waarin Christian De Coninck ons onderdompelt in de wereld van de georganiseerde misdaad. Nog meer dan anders, een boek boordevol actie.


Tekst achterflap

Stijn Goris brengt op een ochtend zijn kinderen naar school, wanneer een wagen met gewapende mannen in de straat opduikt. Goris en de kinderen worden minutenlang onder vuur genomen. Iemand heeft het duidelijk op de hoofdcommissaris gemunt. Welke zaak uit zijn verleden achtervolgt hem? Wie staat Goris zo naar het leven dat hij het lef heeft om hem thuis aan te vallen en zelfs zijn kinderen mee in gevaar te brengen? En vooral, kan de politie de dader opsporen voor die in zijn opzet slaagt? ‘De afrekening’ dompelt Stijn Goris onder in de wereld van de georganiseerde misdaad. Goris staat tegenover een overmacht en zal al zijn strategisch genie nodig hebben. En dan nog voert het onderzoek hem naar een moment dat hem voor het leven zal tekenen.


Biografie

De Stijn Goris-reeks wordt door liefhebbers van het misdaadgenre gewaardeerd om zijn geloofwaardigheid – Christian De Coninck was als commissaris van de Brusselse politie dan ook zijn leven lang een bevoorrechte getuige. Inmiddels werden er al 50.000 exemplaren van verkocht.Details

  EAN :9789052403779
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  06-09-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :220 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :22 mm
  Gewicht :350 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :272