Histoires de flics


Frans | 06-12-2023 |

9789052403595

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 

   Beschikbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Christian de Coninck, ancien commissaire de la Police de Bruxelles-Capitale, vous emmène dans les coulisses du vrai travail policier. Idéal pour les amateurs de 'true crime', mais écrit avec un humour saisissant.

Tekst achterflap

Dat de werkelijkheid de fictie vaak overtreft, hoef je Christian De Coninck niet te vertellen. Veertig jaar lang maakte de bekende misdaadauteur die vaak rauwe werkelijkheid mee vanop de eerste rij. In ‘Histoires de flic’ neemt de voormalige commissaris en woordvoerder van Politie Brussel Hoofdstad je mee achter de schermen van het échte politiewerk en ben je als lezer getuige van de realiteit achter de krantenkoppen. Gelukkig is het in deze memoires niet al kommer en kwel. Humor blijkt De Conincks sterkste wapen, als commissaris, maar ook als auteur. Het tweetalige Brussel was jarenlang het werkveld van De Coninck. Met ‘Histoires de flic’ kunnen eindelijk ook de Franstalige inwoners van onze hoofdstad kennismaken met zijn boeken.

Biografie

Christian De Coninck (1960) was commissaris en woordvoerder bij de Politie Brussel Hoofdstad. In 2007 debuteerde hij als misdaadauteur met ‘De Praagse connectie’. Sindsdien bouwde hij een trouw lezerspubliek op.

Details

EAN :9789052403595
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  06-12-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Frans
Status :Beschikbaar