Viva la vulva


Nederlands | 25-10-2023 |

9789052403182

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00
Korte beschrijving/Annotatie

Op weg naar seksuele zelfontdekking en body positivity met Nicky Schelkens en Maxime Brusselaers, de nieuwe generatie seksuologen. Een speelse manier om je vrouwelijke seksuele zelf te ontdekken.

Tekst achterflap

Wie ben jij als er niemand kijkt? Als je even helemaal eerlijk bent, in de eerste plaats tegen jezelf? Ken jij je eigen lichaam vanbinnen en vanbuiten? 'Viva la vulva' is een creatief en lief boek dat je op speelse wijze uitnodigt om je vrouwelijke seksuele zelf te ontdekken. Het biedt interessante theorie, leuke weetjes en een veelheid aan denkvragen en originele opdrachten. Maxime en Nicky (@seksdialogen) stellen jou de vragen die je misschien nog niet aan jezelf durfde te stellen. Lees niet enkel de theorie, maar ga zelf aan de slag en krijg zo een nieuwe, positieve kijk op je lichaam en je seksbeleving.

Biografie

Nicky Schelkens en Maxime Brusselaers zijn twee jonge seksuologen met een missie: ze willen meer aandacht voor de seksuele ontwikkeling die iedereen doormaakt. Naast dit boek zetten ze heel erg in op sociale media om over thema’s als seksualiteit, intimiteit en relaties te communiceren.

Details

EAN :9789052403182
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  25-10-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :229 mm
Breedte :170 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :573 gr
Status : Bestelbaar