Be nice, get rich

Hoe ik de rijkste man ter wereld werd

Nederlands | 16-11-2023 | 216 pages

€ 22,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Moet je meedogenloos zijn om succes te hebben? Philippe Quatennens, CEO, denkt van niet. Hij legt uit hoe je rijk wordt, maar ook welk soort rijkdom het nastreven waard is.


Tekst achterflap

Philippe Quatennens is een gelukkige jongen. Hij heeft dan ook alles waar veel mannen van dromen. Hij pendelt tussen zijn designhuis en zijn mooie buitenverblijf, rijdt met de snelste sportwagens en classic cars, vaart met zijn vintage jacht en is dan ook nog eens getrouwd met de mooiste van het land. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen? Door een over-mijn-lijk-mentaliteit? Door hardvochtig personeelsbeleid en keiharde beslissingen? Neen. De sleutel tot zijn succes is benijdenswaardig simpel: Vriendelijk zijn. Creatief zijn. Out of the box denken. En nooit opgeven. In deze bijzondere kruising tussen biografie en managementboek blikt Philippe terug op de weg die hij de voorbije decennia heeft afgelegd. Van rebellerende Brusselse ket met een passie voor muziek en sport tot gefortuneerd CEO van een mediabedrijf. Onderweg ging hij tegenslagen en ziekte met zijn eeuwige optimisme te lijf. Hij biedt een inkijk in zijn business, zijn afgelegde traject en geeft tips om het maximale uit het leven te halen. Zo kunt u ook de rijkste mens ter wereld worden. Op hem na dan.


Biografie

Philippe Quatennens is oprichter en CEO van Effective Media, dat onder meer Fleet.tv op de sporen zette, naast online-projecten, tijdschriften en events. Daarnaast is hij ook CEO van Active, een productiehuis voor digitale communicatie en corporate magazines.Details

  EAN :9789052403090
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  16-11-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :220 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :18 mm
  Gewicht :322 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :216