eBook

De doden moeten hun getal hebben


Nederlands | 20-03-2023 | 280 pagina's

9789052400983

Ebook (Epub)


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen
Korte beschrijving/Annotatie

Een wrede seriemoordenaar zet het team van Thomas Berg onder extreme druk.

Tekst achterflap

In de tuin van een oud Leuvenscollege vinden enkele spelende kinderen het naakte lichaam van een jonge vrouw die op een bijzonder wrede manier om het leven is gebracht. De dader heeft haar een bizar attribuut meegegeven, samen met een mysterieus zinnetje dat doet vermoeden dat hij het niet bij dit ene slachtoffer zal laten.

Hoofdinspecteur Thomas Berg vraagt zich tevergeefs af waarom de moordenaar op zo’n gruwelijke manier te werk is gegaan en welkbelang enkele getallen hebben die tijdens het onderzoek steeds weer opduiken. De zaak wordt er nog onbegrijpelijker op wanneer blijkt dat de dader een foto van zijn slachtoffer naar een plaatselijke tv-zender heeft gestuurd.

Enkele dagen later wordt Bergs ergste vrees werkelijkheid wanneer een tweede vrouw wordt gevonden. Ze is op dezelfde brutale manier vermoord en opnieuw is het lijk voorzien van een vreemd attribuut en een kort zinnetje.

De druk om de moorden op telossen wordt voor Berg en zijn team nagenoeg onhoudbaar, zekerwanneer onder de bevolking de vrees toeneemt dat de moordenaar nog niet van plan is om te stoppen.

Details

EAN :9789052400983
Auteur: 
Uitgever :VBK - Houtekiet
Publicatie datum :  20-03-2023
Uitvoering :Ebook (Epub)
common.Language :Nederlands
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :280