eBook

Komt een hond bij de dierendokter

De beste hondenverhalen uit mijn praktijk

Nederlands | 05-06-2020 | 272 pages

€ 12,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Dierenarts Maarten Jagermeester maakt de vreemdste dingen mee met honden en hun baasjes. Hij selecteerde de beste verhalen uit zijn carrière en beschrijft ze met humor en liefde voor mens en dier.


Tekst achterflap

Dierenarts Maarten Jagermeester maakt de meest vreemdste dingen mee met honden en hun baasjes. Hij selecteerde de beste verhalen uit zijn carrière en beschrijft ze met veel humor en liefde voor mens en dier. Of het nu gaat om een depressieve maltezer, een bijtgrage labrador of een aartslelijk asielhondje, elk verhaal geeft een heerlijke inkijk in het leven van een dierenarts. Ook Maartens vrouw Tina, zijn drie dochters en zijn inwonende vader passeren geregeld de revue. Een feelgoodboek voor jong en oud.


Recensie/Quote

Elk hoofdstuk is een kort verhaal met anekdotes over de betreffende hond en zijn eigenaar. De verhalen zijn ingedeeld naar de vier jaargetijden: lente, zomer, herfst, winter. De goede verteltrend maakt dat het lijkt of je er zelf bij bent, het boek verveelt geen minuut, maakt de negenentwintig verhalen spannend. De leden van het huishouden van de dierenarts komen ook regelmatig in beeld als trouwe helpers in zijn praktijk. Aantrekkelijk voor honden- en andere dierenliefhebbers.


Biografie

Maarten Jagermeester had 32 jaar een vaste rubriek in het populaire hondenblad Woef en schreef talloze artikels over de meest uiteenlopende hondenziekten. Hij publiceerde tientallen boeken waarvan de reeks Dieren bij de dokter een groot succes was. Maarten werkte mee aan tv- en radioprogramma’s en runt nog steeds zijn praktijk in Herentals.


Inhoudsopgave

Het gebitDetails

  EAN :9789089248381
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  05-06-2020
  Uitvoering :Ebook (Epub)
  Taal :Nederlands
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :272