Komt een hond bij de dierendokter

De beste hondenverhalen uit mijn praktijk

Nederlands | 29-07-2020 | 272 pages

€ 21,99

   Beschikbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Dierenarts Maarten Jagermeester maakt de vreemdste dingen mee met honden en hun baasjes. Hij selecteerde de beste verhalen uit zijn carrière en beschrijft ze met humor en liefde voor mens en dier.


Tekst achterflap

Dierenarts Maarten Jagermeester maakt de meest vreemdste dingen mee met honden en hun baasjes. Hij selecteerde de beste verhalen uit zijn carrière en beschrijft ze met veel humor en liefde voor mens en dier. Of het nu gaat om een depressieve maltezer, een bijtgrage labrador of een aartslelijk asielhondje, elk verhaal geeft een heerlijke inkijk in het leven van een dierenarts. Ook Maartens vrouw Tina, zijn drie dochters en zijn inwonende vader passeren geregeld de revue. Een feelgoodboek voor jong en oud.


Biografie

Maarten Jagermeester had 32 jaar een vaste rubriek in het populaire hondenblad Woef en schreef talloze artikels over de meest uiteenlopende hondenziekten. Hij publiceerde tientallen boeken waarvan de reeks Dieren bij de dokter een groot succes was. Maarten werkte mee aan tv- en radioprogramma’s en runt nog steeds zijn praktijk in Herentals.Details

  EAN :9789089248374
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  29-07-2020
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :220 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :22 mm
  Gewicht :362 gr
  Status :Beschikbaar
  Aantal pagina's :272