eBook

De eerste sneeuw


Nederlands | 25-06-2020 | 196 pages

€ 12,99 € 4,99


    Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Een intens en zinnenprikkelend liefdesverhaal voor de lezers van Benoîte Groult. De vrijgevochten Alice valt als een blok voor Matteo, de man die haar op haar eerste werkdag aan het lachen krijgt. De twee worden onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Hun passionele liefde duurt zes maanden, tot Matteo met het ontstellende nieuws komt dat hij weldra vader wordt en naar zijn thuisland Italië verhuist. Vijfentwintig jaar later kruisen de wegen van Alice en Matteo elkaar opnieuw, in het broeierige Palermo. Hun hartstocht is door de jaren heen alleen maar sterker geworden. Hoewel ze beiden gelukkig getrouwd zijn, pikken ze de draad moeiteloos weer op. Hun liefde speelt zich af in een ander universum, dat niet wordt geteisterd door dagelijkse beslommeringen, schuldgevoelens of spijt. Tot de passie de bovenhand neemt en zich van zijn meest verwoestende kant laat zien. De eerste sneeuw is een sensuele roman die doet denken aan Benoîte Groults tijdloze klassieker Zout op mijn huid.


Korte beschrijving/Annotatie

Een intense roman en zinnenprikkelend liefdesverhaal voor de lezers van Benoîte Groult.


Biografie

Ines Enbrie studeerde taal- en letterkunde en werkt als docente Frans en Italiaans. Ze woont met haar man en twee kinderen in Antwerpen. De eerste sneeuw is haar debuutroman.


Recensie/Quote

De passionele relatie tussen Alice en Matteo omvat een groot deel van het boek, maar ook de manier waarop Alice in het leven staat, komt uitgebreid aan bod. De mooie beschrijvingen zijn vaak filmisch en nemen je zomaar mee naar Parijs of Palermo. Het boek bevat een aantal erotische scènes, die steeds smaakvol gebracht worden en die liefhebbers van Benoîte Groult zullen kunnen bekoren. Smaakvolle, goed geschreven romantisch-erotische roman voor een breed publiek.Details

  EAN :9789089248343
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  25-06-2020
  Uitvoering :Ebook=> Epub
  Taal :Nederlands
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :196