0

Haal alles uit uw vastgoed


Nederlands | 25-08-2021 | 160 pages

€ 19,99


    Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

De aankoop van vastgoed gebeurt meestal slechts één keer in een mensenleven. Dan moet het dus liefst meteen raak zijn. Experten mogen dan wel beweren dat bij vastgoed slechts drie zaken van belang zijn, namelijk de ligging, de ligging en de ligging. Toch is er meer. Heb ik met alle financiële aspecten rekening gehouden? Op welke steunmaatregelen heb ik recht? En wat als ik in het buitenland wil kopen? Wat weet de fiscus en hoeveel belastingen betaal ik? Honderd-en-een zaken waar dit boek een antwoord op geeft. Niet in vakjargon, maar in mensentaal. Nuttig en praktisch. Op maat van elke (potentiële) eigenaar. De extreem lage rente inspireert velen om zich op de vastgoedmarkt te storten. Daarom is het van belang om beslagen op het ijs te komen.


Korte beschrijving/Annotatie

Ben je van plan te investeren in vastgoed? Droom je van een tweede verblijf in Portugal? Zoek je meer info over de woonbonus? Je vindt alle antwoorden in mensentaal in dit boek!


Biografie

Danny Reweghs en Luc Van de Borre zijn beiden experten op het vlak van beleggen. Hun boek Haal alles uit uw geld werd een bestseller.


Slogan/Promotie

Dit boek kan het verschil maken tussen een misstap die veel geld, moeite en teleurstelling kan kosten of een succesvolle stap in de vastgoedwereld.Details

  EAN :9789089248060
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  25-08-2021
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :221 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :243 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :160
  Keywords :  belastingen;danny reweghs;economie;eigenaar;fiscus;geld;haal alles uit uw vastgoed;lenen;luc van den borre;rente;sparen;trends;tweede verblijf;vastgoed;woonbonus