Dertigers


Nederlands | 13-12-2019 | 264 pages

€ 19,99


    Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Wanneer Nora op kot gaat, weet ze niet wat ze zal studeren. Ze twijfelt zo hard dat kotgenote Tinne de beslissing in haar plaats neemt en haar meesleurt naar de opleiding pedagogie. De meisjes worden beste vrienden. Op kot leert Nora ook Alex en Bart kennen. Bart lijkt zich nooit ergens zorgen over te maken. De lange gesprekken met Alex overtuigen Nora dat ze de vriendschap van de anderen heus wel waard is. Op een verkleedfeest laat Nora haar schuchterheid helemaal varen en proeft ze voor het eerst van de liefde. Die eerste liefde is slechts kortstondig, maar wanneer Robin zijn intrek neemt in de kamer naast haar, voelt Nora hoe echte verliefdheid kan overweldigen. In tegenstelling tot zijn schuchtere tweelingbroer Pieter straalt Robin een zelfvertrouwen uit waaraan ze niet kan weerstaan. Terwijl de vriendengroep zich nog uitbreidt met de onstuimige Saar, heeft Nora alleen maar oog voor Robin. Ze groeien naar elkaar toe, Nora voelt de vlinders almaar heviger fladderen in haar buik. En dan hoort Nora het laatste wat ze wil horen: een ander meisje in Robins bed. Dit boek vertelt het verhaal van Nora Dushku als studente, vijftien jaar voor de televisiereeks Dertigers begint.


Korte beschrijving/Annotatie

Dit boek vertelt het verhaal van Nora Dushku als studente, vijftien jaar voor de televisiereeks Dertigers begint. Dit is het tweede boek in de reeks, het eerste gaat over Pieter.


Slogan/Promotie

Wanneer Nora op kot gaat, weet ze niet wat ze zal studeren. Ze twijfelt zo hard dat kotgenote Tinne de beslissing in haar plaats neemt en haar meesleurt naar de opleiding pedagogie. De twee worden beste vriendinnen. Op kot leert Nora ook Alex en Bart kennen. Wanneer Robin zijn intrek neemt in de kamer naast haar, voelt Nora voor het eerst echte verliefdheid en hoe die kan overweldigen. In tegenstelling tot zijn schuchtere tweelingbroer Pieter straalt Robin een zelfvertrouwen uit waaraan ze niet kan weerstaan. Terwijl de vriendengroep zich nog uitbreidt met de onstuimige Saar, heeft Nora alleen maar oog voor Robin. Ze groeien naar elkaar toe en Nora voelt de vlinders almaar heviger fladderen in haar buik. Maar verliefdheid kan ook verblinden en wat perfect lijkt, is het niet altijd.Details

  EAN :9789089248022
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  13-12-2019
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :221 mm
  Dikte :25 mm
  Gewicht :401 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :264
  Keywords :  alex;dertigers;nora;pieter;reeks;roman;seizoen 1;seizoen 2;serie;televisie;vriendengroep;vrt;één