0

Doe ik het goed?


Nederlands | 11-10-2019 | 208 pages

€ 19,99


    Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Met Doe ik het goed? beantwoordt seksuologe Lotte Vanwezemael de vele vragen rond liefde, relaties en seksualiteit waar jongeren mee zitten. Via het internet en sociale media krijgen ze al eens misleidende beelden voorgeschoteld en er is in onze maatschappij nog niet veel openheid om hierover te spreken. Ze vragen zich daarom vaak af: ‘Ben ik wel normaal als…’ of ‘Is het wel oké dat…’. Jonge twintigers zijn dikwijls nog onzeker en gaan door verkeerde informatie soms dingen doen waarbij ze zich helemaal niet goed voelen.

Met dit boek wil Lotte Vanwezemael jongeren geruststellen aan de hand van juiste informatie, ervaringen van anderen en tips & tricks, op een manier die aansluit bij hun leefwereld, zodat ze naar hartenlust en op hun eigen manier op ontdekkingsreis kunnen gaan. Voor alles is er een eerste keer en vanuit dat oogpunt is het boek geschreven. Onderwerpen zoals de eerste keer kussen, de eerste keer verliefd zijn, de eerste keer porno kijken en de eerste keer klaarkomen komen aan bod.


Korte beschrijving/Annotatie

Met dit boek wil seksuologe Lotte Vanwezemael jongeren geruststellen aan de hand van juiste informatie en tips & tricks, voor de lezers van Goedele Liekens en Esther Perel.


Biografie

Lotte Vanwezemael is klinisch psychologe en seksuologe, maar vooral bekend van Seksuolotte bij MNM en als seksuologe bij Blind Getrouwd. Ze vindt het belangrijk om jongeren op een vlotte, no-nonsense manier te helpen met hun vragen op vlak van relaties en seksualiteit zodat ze die op een veilige en toffe manier kunnen exploreren en beleven.Details

  EAN :9789089247681
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  11-10-2019
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :147 mm
  Breedte :210 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :407 gr
  Status : Bestelbaar
  Aantal pagina's :208
  Keywords :  seksuologe;tips & tricks;advies;beginners;blind getrouwd;de slimste mens;generation m;jongeren en seks;mnm;relaties;seks;seksualiteit;seksuologe blind getrouwd;seksuolotte;twintigers;vrt