0

Mijn tas 2


Nederlands | 27-02-2021 |

€ 24,99


    Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Na het grote succes van Mijn tas kon een opvolger niet uitblijven. In Mijn tas 2 bundelen Nathalie en Sofie twaalf nieuwe tasconcepten. Net zoals in het eerste boek wordt ook nu elk concept uitgevoerd in twee varianten. De duidelijke stap-voor-staphandleidingen en foto's begeleiden elke creatieveling, zowel beginnende als ervaren naaisters, doorheen het hele traject. De bijgevoegde patronen zijn bovendien op ware grootte, je kan er dus meteen mee aan de slag! Mijn tas 2 volgt dan wel Mijn tas op, maar je kan de boeken volledig afzonderlijk van elkaar gebruiken. Aan de hand van de heldere uitleg bij elke stap in dit boek kan je meteen van start.


Korte beschrijving/Annotatie

Met heldere uitleg, tips en prachtige foto's naai je je eigen handtassen en rugzakken. Zowel voor de beginnende als ervaren naaisters. Inclusief patroonblad.


Slogan/Promotie

Na het grote succes van Mijn tas kon een opvolger niet uitblijven. In Mijn tas 2 bundelen Nathalie en Sofie twaalf nieuwe tasconcepten. Net zoals in het eerste boek wordt ook nu elk concept uitgevoerd in twee varianten. De duidelijke stap-voor-staphandleidingen en foto’s begeleiden elke creatieveling, zowel beginnende als ervaren naaisters, doorheen het hele traject. De bijgevoegde patronen zijn bovendien op ware grootte, je kan er dus meteen mee aan de slag! Mijn tas 2 volgt dan wel Mijn tas op, maar je kan de boeken volledig afzonderlijk van elkaar gebruiken. Aan de hand van de heldere uitleg bij elke stap in dit boek kan je meteen van start.Details

  EAN :9789089246691
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  27-02-2021
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :200 mm
  Breedte :240 mm
  Dikte :21 mm
  Gewicht :750 gr
  Status : Bestelbaar