0

Hart gezocht


Nederlands | 12-12-2017 |

€ 12,50


    Beschikbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Een goed lief vinden, hoe doe je dat eigenlijk? Wat is de beste manier om De Ware tegen het lijf te lopen? Waar maak je het meeste kans om Hem of Haar te ontmoeten? Als single krijg je vaak ongevraagd een hoop goedbedoelde raad. Mensen willen je graag helpen om je ‘van straat te krijgen’. Maar werken al die tips wel? Dat wou Mieke Mievis, relatietherapeute én zelf single, weten. En dus ging ze hard op zoek naar dat Hart van die Ware, dat bij haar paste. Ze spendeerde maanden aan deze queeste en onderzocht 15 manieren om de man van haar leven te vinden. Bereid je voor op hilarische momenten, gênante situaties en hoopvolle berichten. Lees mee wat werkt en niet werkt, hoe je je best gedraagt als begeerlijke single, welke trucs helpen om een date te versieren en waarom je best geen zonnebril aanhoudt op een profielfoto. Hart gezocht geeft ook wetenschappelijke verklaringen voor ons gedragen meer inzicht in de biologische eigenschappen van verliefd worden. Het legt uit hoe je moet omgaan met bindingsangst en waarom je iemand best niet te lang aan het lijntje houdt.


Korte beschrijving/Annotatie

'Hart Gezocht' is een grappig maar informatief boek over hoe je een lief vindt in de 21ste eeuw. Mieke Mievis testte zelf 15 manieren uit, Hilde Martinez zorgde voor de cijfers. Perfect voor singles.


Biografie

Mieke Mievis is een bekende Belgische seksuoloog en relatietherapeut. Ze runt twee privépraktijken, is een graag geziene gast op radio en televisie en schreef een vijftal boeken. Hilde Martinez is journalist. Naast 'Hart Gezocht' schreef ze samen met Mieke Mievis ook 'Geluk gezocht. De beste manieren om geluk te vinden in je relaties'.Details

  EAN :9789089246325
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  12-12-2017
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :140 mm
  Breedte :220 mm
  Dikte :25 mm
  Gewicht :395 gr
  Status :Beschikbaar