0

Het Venetiaans concerto


Nederlands | 21-09-2017 |

€ 21,99


    Beschikbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Een nooit eerder ontdekt vioolconcerto van Mozart komt in handen van topdiplomaat Lord Percy Ashdown. Verrukt door deze vondst wil hij het concerto delen met de wereld. Hij verzamelt een indrukwekkende groep van topmuzikanten en organiseert drie concerten. In Venetië, Wenen en Londen. Zijn dochter, de beeldschone Amelia, zal in Londen de vioolsolo spelen. Maar nog voor het eerste concert plaatsvindt, wordt het meisje met de dood bedreigd. De Venetiaanse opvoering afgelasten is geen optie. Kunnen de lokale rechercheurs en MI6 de moord voor de ogen van de wereld verhinderen? Dit razend spannende verhaal dompelt je onder in een demonisch complot van obsessieve hartstocht, jaloezie en passionele romantiek.


Korte beschrijving/Annotatie

Het Venetiaans Concerto van Wim Belaen is een literaire thriller over de première van een nooit eerder ontdekt concerto van Mozart. Kan de uitvoering doorgaan nu een van de solisten bedreigd wordt?


Biografie

Wim Belaen is een gevierde Belgische klarinettist, dirigent en auteur. Hij debuteerde succesvol met Het Venetiaans Concerto. In 2019 verscheen het vervolg: Het Londens Kwartet. Het laatste deel van zijn trilogie wordt verwacht in 2021.Details

  EAN :9789089245991
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  21-09-2017
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :151 mm
  Breedte :231 mm
  Dikte :42 mm
  Gewicht :759 gr
  Status :Beschikbaar