Recht je rug

Tips voor een gezonde mooie rug

Nederlands | 17-05-2023 | 240 pages

€ 23,99

   Te verschijnen   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Thuiswerken achter het scherm, online les volgen… We zitten te veel op een stoel en ’s avonds hangen we in de zetel. We zijn ons er te weinig van bewust, maar door een gebogen houding belasten we voortdurend onze rug, nek en schouders. Omdat we die kwetsbare regio’s niet goed behandelen, hebben meer en meer mensen – vaak al op jonge leeftijd – rugproblemen.

Met dit boek wil kinesitherapeute Caroline Bouckenaere ons helpen om het niet zo ver te laten komen. Met een aantal heldere en praktische tips toont ze hoe je rugpijn makkeljk kan voorkomen. Want een paar eenvoudige kracht- en stretchoefeningen en wat aanpassingen in gewoontes, en je boekt al meteen een positief resultaat.

Er zijn al heel wat interessante boeken voor mensen met acute pijnklachten op de markt. Voor hen is dit boek dan ook niet bestemd. Het geeft wel een antwoord op de vele vragen die de auteur in haar praktijk krijgt van jongeren en volwassenen die hun rughouding en -hygiëne willen verbeteren om verdere problemen te voorkomen. Als je begrijpt hoe je rug precies in elkaar zit en welke de valkuilen zijn voor een slechte rughouding, zal je veel sneller willen anticiperen. Geen grootse theorieën dus, maar hapklare info waarmee je direct aan de slag kan.Details

  EAN :9789089244987
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  17-05-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Status :Te verschijnen
  Aantal pagina's :240