Het oog van de naald

Nederlands | 31-07-2020 | 440 pages

€ 23,99

   Beschikbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Tekst achterflap

Max Cerulus, leraar aan het Heilig-Hartinstituut in Heverlee, wordt aangeklaagd wegens intimidatie van een leerling. De ouders van het meisje eisen een tuchtmaatregel, de directie tracht de gemoederen te bedaren, de leerkrachten reageren verdeeld. Kort daarna wordt een vrouwelijke collega dood aangetroffen in de kelders van de school.

Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de Leuvense politie, probeert de misdaad op te lossen. Hij moet zich daarbij een weg banen door een kluwen van professionele conflicten en seksuele intriges. Wanneer een week later een tweede slachtoffer valt, wordt de zaak nog gecompliceerder.

Terwijl Berg de handen vol heeft met het ontrafelen van de dubbele moord, wordt hij zelf het mikpunt van een stalker die zijn prille relatie met Manon bedreigt. Alsof dat niet genoeg is, lijkt een angstvallig verzwegen seksueel schandaal op school verband te houden met de twee doden. Het onderzoek mondt uit in een psychologisch steekspel tussen Berg en enkele verdachten.

http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/het-oog-van-de-naald


Biografie

Jo Claes (1955) woont en werkt in Leuven. Hij schreef novelles, (misdaad) romans en publiceerde bestsellers over mythologie, hagiografie en iconografie. Dit is zijn achtste misdaadroman.Details

  EAN :9789089241559
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  31-07-2020
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :220 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :37 mm
  Gewicht :600 gr
  Status :Beschikbaar
  Aantal pagina's :440