Het monster met de groene ogen

Nederlands | 10-11-2023 |

€ 19,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Vasyl en Elena zijn gevlucht uit Oekraïne. Ze komen terecht in een Vlaamse klas. Dan raken ze verwikkeld in een verhaal over jaloezie. Zevende deel in de reeks jeugdboeken van bestsellerauteur Jo Claes.


Tekst achterflap

In de klas van Matthias en zijn vrienden Dante en Rani komen vanaf maart twee nieuwe leerlingen de lessen volgen. Het zijn Vasyl en Elena die met hun moeder uit Oekraïne gevlucht zijn vanwege de oorlog met Rusland. De leerlingen van klas 204 krijgen de opdracht om Vasyl en Elena zo veel mogelijk te helpen zodat ze zich snel op school zullen thuis voelen. In het begin doet iedereen zijn best om de twee met raad en daad bij te staan, maar geleidelijk aan moeten goede bedoelingen wijken voor eigenbelang en jaloezie. Tot er op een dag iets verschrikkelijks met Vasyl gebeurt.


Biografie

Jo Claes is vooral bekend door de misdaadreeks rond Thomas Berg, maar hij is in veel genres thuis. Sinds enkele jaren schrijft hij ook boeken voor jongeren. 'Het monster met de groene ogen' is het zevende deel in een tiendelige-reeks.Details

  EAN :9789052404653
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  10-11-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :220 mm
  Breedte :140 mm
  Dikte :15 mm
  Gewicht :234 gr
  Status : Bestelbaar
  Reeks :  Niet voor mietjes