Lekker leren lezen met Smoef

Nederlands | 19-09-2023 |

€ 19,99

   Bestelbaar   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 30,00


Korte beschrijving/Annotatie

Leer lezen met de avonturen van het hondje Smoef. Vijf verhalen beschrijven hoe ze aankomt in het gezin Buurman, totdat ze zelf puppy’s krijgt. De AVI-niveau stijgen per verhaal, van E3 naar E7.


Tekst achterflap

In het eerste verhaal uit deze reeks van vijf is Smoef nog een puppy. Ze wordt met enthousiasme verwelkomd door Mie en haar broertje Sep en zusje Nel, en met argwaan bejegend door de kat Lola. Haar aankomst in het gezin Buurman wordt verteld in korte, eenvoudige zinnetjes, geschikt voor eerste lezers.

In het tweede verhaal, waarin Smoef ziek wordt, is de woordenschat rijker, terwijl de zinnen langer en complexer worden in het derde verhaal, over Smoefs ontmoeting met een nestje kittens. En zo groeit het hondje Smoef samen met de lezer: aan het begin van het schooljaar leert de eerste lezer Smoef kennen en tegen het einde van het jaar ben je in staat om ook het vijfde en laatste avontuur van Smoef te lezen.

'Lekker leren lezen met Smoef' is een samenwerking tussen Marc de Bel en Mie Buur. De Bel zet hier zijn vakkennis als leerkracht in om een reeks verhalen te schrijven die zowel verrukkelijk onderhoudend zijn als educatief correct. De warme en uiterst kindvriendelijke tekeningen van Ann- Sophie D’hollander nodigen de lezers uit om door te zetten en ook het volgende verhaal te beginnen.Details

  EAN :9789052404363
  Auteur: 
  Uitgever :VBK - Houtekiet
  Publicatie datum :  19-09-2023
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :217 mm
  Breedte :216 mm
  Dikte :12 mm
  Gewicht :404 gr
  Status : Bestelbaar