DURF TE BELEGGEN

Wie tegenwoordig geld op zijn spaarboekje laat staan, verliest koopkracht. Het is daarom dringend tijd om de stap van sparen naar beleggen te zetten. Toch durven velen die stap niet te zetten. Experten Danny Reweghs en Luc Vanden Borre bundelen daarom hun belangrijkste tips & tricks, geschreven in een verstaanbare taal. De gids is direct praktisch bruikbaar en stelt de lezer in staat fouten te vermijden.

Koop het boek in je lokale boekhandel of bestel het hier.

BELUISTER DE PODCAST

Benieuwd naar de inhoud van het boek? Luister dan nu naar de podcast. Daarin vertelt Danny Reweghs wat je van het boek kunt verwachten. 

OVER DE AUTEURS

Danny Reweghs is directeur Strategie van Trends-Inside Beleggen. Hij was meer dan tien jaar hoofdredacteur van Cash, de financiële bijlage bij Trends, en komt op Kanaal Z geregeld over de beurs praten. Hij is mede-auteur van De beste beleggingen tot 2010 en Rendabel beleggen in moeilijke beurstijden.

Luc Van den Borre was jarenlang hoofdredacteur van de beleggersbrief Swingtrend, nu Inside Beleggen, en directeur van Cash. Hij is een van de stichters van beleggers.net, de eerste website in België voor beleggers. Verder schreef hij verschillende bestsellers over geldzaken zoals Tips van de top, Verstandig vastgoed verwerven, De 100 beste aandelen. Samen schreven de auteurs eerder de bestsellers Haal alles uit uw geld en Haal alles uit uw vastgoed.