Vechten tegen verveling (e-book)

Vechten tegen verveling (e-book)

Gevangen in een bore-out

  • ISBN: 9789089243942
  • Publicatiedatum: 11/09/2015
  • Formaat: ePub
  • Verkoopprijs: € 13,99
  • Status: Verschenen

Frouke is 31, hoogopgeleid en aan de slag in haar eerste job in de privésector als ze instort. De diagnose: een bore-out, na een maandenlang gevecht tegen intense verveling. Door het zware taboe dat rustte op verveling op het werk hield ze al die tijd de schijn hoog voor haar collega’s, vrienden en familie. Maar op haar werk telde ze elke minuut van de dag af en haar vrije tijd bracht ze vaak apathisch door op een stoel. Tot haar lichaam voor haar besliste.

In Vechten tegen verveling vertelt Frouke openhartig over de jaren voor de instorting en de maanden van ziekteverlof die erop volgen. Ze deelt de immense schaamte, de frustratie vanwege het taboe en de invloed van verveling op haar lichaam en manier van denken. Op basis van wetenschappelijke literatuur en haar eigen ervaring licht ze de (potentiële) oorzaken, het verloop en de symptomen van een bore-out toe. Ze vertelt ook over haar herstel en de hulp die ze moest zoeken. Frouke hoopt met dit boek mensen in gelijkaardige situaties de herkenning en erkenning te bieden waar ze zelf zolang naar heeft gezocht en die absoluut noodzakelijk zijn in het herstelproces.

Herbeluister hier het interview met Frouke Vermeulen bij Hautekiet op Radio 1

Interview met Frouke Vermeulen in Vandaag op Radio 1 (Nl).

Radio-interview met Frouke Vermeulen bij FUNX (NL).

Radio-interview met Frouke Vermeulen bij NH Spitstijd (NL)

Bekijk het interview op deredactie.be 

Andere publicaties van deze auteur

Vechten tegen verveling

Vechten tegen verveling

Gevangen in een bore-out

Frouke is 31, hoogopgeleid en aan de slag in haar eerste job in de privésector als ze instort. De diagnose: een bore-out, na een maandenlang gevecht tegen intense verveling. Door het zware taboe ...