Gezondig

Gezondig

  • Pagina's: 240
  • Afwerking: Paperback
  • ISBN: 9789089246998
  • Publicatiedatum: 27/09/2018
  • Formaat: 15,5 x 23,5
  • Verkoopprijs: € 21,99
  • Status: Verschenen

Na De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk zet Bieke Ilegems haar zoektocht voort. Elke dag opnieuw probeert ze een goede balans te vinden tussen wat gezond is en ongezond, voor lijf én hoofd. Tussen deugdzaam willen zijn en stiekem genieten van zondigen, tussen kwistig dankjewels in het rond strooien en af en toe een brutale fuck-youmiddelvinger durven op te steken, tussen op en neer gaan in het leven.

Ze vertelt open en met een gezondige dosis zelfrelativering over haar kleine en grote dagelijkse evenwichtsoefeningen als vrouw, echtgenote, moeder, carrièremadam, televisiemaker, journaliste, vriendin, perfectioniste, toegewijde yogini, beginnende auteur, ijdeltuit, kwetsbaar vogeltje, schijnbaar zelfverzekerd stijlicoon, eeuwig zoekende ziel en gewoon… als mens.

Gezondig is een bundeling van openhartige, herkenbare, soms ontroerende en dan weer grappige verhalen over het dagelijkse balanceren in het leven. Heerlijk gezondig dus!

De pers over Gezondig

'In haar nieuwste boek Gezondig vertelt Bieke openhartig over het leven. Van haar yoga en zelfhulpboeken tot de liefde en gênante doktersonderzoeken. Ze gaat geen onderwerp uit de weg.' Goele Tielens, Steps 

'Gezondig is een heel eerlijk boek.' Sabine Vermeiren, Het Laatste Nieuws

Andere publicaties van deze auteur

De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk

Biekes eerlijke getuigenis van haar persoonlijke zoektocht naar de kleine dingen die het leven mooier kunnen maken. In De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid en Groot Geluk gaat ...