Baanbrekers (e-book)

Baanbrekers (e-book)

Kracht uit afkomst

  • Pagina's: 200
  • ISBN: 9789089246431
  • Publicatiedatum: 23/02/2018
  • Formaat: Epub2
  • Verkoopprijs: € 14,99
  • Status: Verschenen

De Vlaamse ondernemer is een blanke man. Althans, zo lijkt het. Het blijft bijvoorbeeld een uitzondering om een vrouw te vinden aan het hoofd van een bloeiend bedrijf. Maar wat we nog veel minder zien, zijn mensen van andere origine die in Vlaanderen met succes een eigen business uit de grond hebben gestampt. Zijn die er dan niet? Natuurlijk wel.

Voor dit boek zocht Vlaams parlementslid Güler Turan ondernemers op van wie de roots buiten België liggen. Stuk voor stuk zijn zij de hoofdrolspelers in succesverhalen die aantonen dat vruchtbaar ondernemen geen zaak is van geslacht of huidskleur, maar van passie, inzet en talent.

Deze ondernemers komen uit heel Vlaanderen en uit heel de wereld, van India tot Brazilië. Ze zijn het gezicht van een nieuwe economie en dragen bij aan een moderne maatschappij. Ze vormen een kersverse generatie, waarvoor diversiteit geen last maar een kracht is. Zij zijn de baanbrekers.

De pers over Baanbrekers (e-book)

'Exponenten van een nieuwe generatie die duidelijk aantonen dat diversiteit geen last is, maar een kracht!' Steven Vermeylen, Rotary magazine 

Andere publicaties van deze auteur

Baanbrekers

Baanbrekers

Kracht uit afkomst.

De Vlaamse ondernemer is een blanke man. Althans, zo lijkt het. Het blijft bijvoorbeeld een uitzondering om een vrouw te vinden aan het hoofd van een bloeiend bedrijf. Maar wat we nog veel minder ...