Blijf op de hoogte!
Hier kan u zich snel en eenvoudig inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Bruno Meulenaer, De
Biografie
Bruno De Meulenaer doceert levensmiddelenchemie en chemische voedselveiligheid aan de UGent en is verbonden aan de Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen. Zijn onderzoek situeert zich vooral in het domein van lipiden- en eiwitchemie, de vorming van procescontaminanten in levensmiddelen en de invloed van verpakken op de chemische kwaliteit en veiligheid van levensmiddelen. Hij voerde ook meer dan 20 jaar onderzoek rond de mycotoxineproblematiek.
Publicaties
Filter op status

101 vragen over voeding
Een mond vol
- Categorieën: Eten & drinken, Lifestyle & gezondheid, Mens & maatschappij, Wetenschap
Wat is het verschil in voedingswaarde tussen wit, bruin en volkorenbrood? Wat is glutenintolerantie? Is de korst van brood gezonder dan het kruim? Zijn er groenten die meer beschermstoffen bevatten ...