NOMA

NOMA

TIJD en PLAATS in de NORDIC KEUKEN

  • Pagina's: 320
  • Afwerking: hardcover
  • ISBN: 9789057204029
  • Publicatiedatum: 02/06/2011
  • Formaat: 30 x 26
  • Verkoopprijs: € 49,95
  • Status: Verschenen

Noma werd verkozen tot het BESTE RESTAURANT ter wereld

Met Noma haal je een culinaire topper in huis. Chef-kok René Redzepi behoort tot de absolute top van de wereldgastronomie. Zijn restaurant Noma in Kopenhagen ontpopte zich in een mum van tijd tot de nummer één van de wereld, een waardige opvolger voor El Bulli. Redzepi’s nooit aflatende aandacht voor verse en lokale producten uit Scandinavië wakkeren je aan om nieuwe culinaire wegen te bewandelen. Maar liefst 90 recepten gecreëerd door de meester zélf – die ook allemaal geserveerd worden bij Noma – werden opgetekend in dit boek. De adembenemende fotografie doet je watertanden. Maar je krijgt ook een duidelijk beeld van de dagdagelijkse werking van Noma én de keukenfilosofie van de chef komt uitgebreid aan bod. Een niet te missen naslagwerk voor elke foodie!