Hotel Rendez-vous

Hotel Rendez-vous

Echte verhalen en herinneringen uit liefdeshotels

  • Pagina's: 160
  • Afwerking: paperback
  • ISBN: 9789057203565
  • Publicatiedatum: 06/05/2010
  • Formaat: 13 x 21
  • Verkoopprijs: € 14,95
  • Status: Uitverkocht

Het zijn hotels waar je een kamer kunt boeken voor een uurtje of langer en waar discretie het hoogste goed is. Je vindt ze in iedere stad en langs drukke invalswegen. Hun namen klinken meestal weinig inspirerend, maar dat maakt niet uit. Iedereen weet wat er in een liefdeshotel gebeurt – een snelle wip en stiekem proeven van wat verboden is. Of toch niet?

Saskia Reusens ging voor haar nieuwste boek op zoek naar mannen en vrouwen die ooit naar een liefdeshotel gingen of dat nog steeds doen.

In Hotel Rendez-vous praten ze openhartig over hun drijfveren en hun persoonlijke ervaringen. Ze vertellen wat hen ertoe bracht om de stap naar een liefdeshotel te zetten. Of het hun leven heeft veranderd, of ze achteraf spijt hadden, of ze teruggingen. Ieder vertelt zijn of haar verhaal, soms aangrijpend, soms amusant. Bovenal zijn het verhalen over liefde, geheimen, angsten of dromen. Diepmenselijk en taboedoorbrekend.

Blader hier door het inkijkexemplaar.

Andere publicaties van deze auteur

Levenslang

Levenslang

Twee mensen getuigen over hun leven in afzondering

Een beklijvende weergave van een vrijwillig en onvrijwillig leven achter tralies. PATER: “Ik heb nog nooit gedacht: ik ben weg en doe de deur achter mij dicht. Al voel ik soms twijfel en stel ...


Nergens beter dan Thuis

December 1995. Frank, Jenny en Bianca vormen een gelukkig gezin. Maar schijn bedriegt, want Frank heeft een geheime relatie met Simonne. Het is een kwestie van dagen voordat Jenny de affaire ...