Ella - Geluk maak je zelf

Ella - Geluk maak je zelf

  • Pagina's: 224
  • Afwerking: paperback
  • ISBN: 9789057203930
  • Publicatiedatum: 07/02/2011
  • Formaat: 14 x 21
  • Verkoopprijs: € 14,90
  • Status: Verschenen

Ella 1 stond wekenlang in de top 10!

Wanneer haar moeder dodelijk verongelukt, gaat Ella bij de vriend van haar moeder wonen. Dit tegen de zin van diens dochter Clio. Zij pest Ella het huis uit en het meisje wordt ondergebracht bij tante Ursula, die een frituur uitbaat. Ook bij de egoïstische Ursula vindt Ella het geluk niet en wanneer ze achttien is besluit ze, gekneusd door haar verleden, naar de stad te trekken.

Daar komt ze terecht bij de kapster Cindy, die zich over Ella ontfermt. Maar Ella kan niet lezen en schrijven en is heel onhandig. Hoe zal ze ooit aan werk geraken? Gelukkig vallen er nogal wat jongens voor de charmes van de ietwat naïeve Ella. Maar hebben die het wel goed met haar voor? Ella zal stilaan leren mensen meer te vertrouwen en haar hart open te stellen. Maar de gemene Clio komt opnieuw in haar leven en probeert Ella’s plannen te dwarsbomen.

Net als bij het succesvolle Sara is de telenovelle Ella een hedendaagse herwerking van een klassiek sprookje, namelijk Assepoester. In het boek lezen we over de diepere gevoelens van Ella, haar twijfels en angsten, maar ook haar vreugde en hoop. We leren ook meer over haar verleden en over haar moeder en vader. Daarom is Ella – Geluk maak je zelf een ideale aanvulling bij de televisieserie.

Bekijk hier het trailerfilmpje

Blader hier door het inkijkexemplaar. 

Andere publicaties van deze auteur

Ella - deel 2

Ella - deel 2

Geluk maak je zelf

Nicolas de Prins is gevallen voor de ogen en ontwapenende charmes van Ella. Maar kan en wil zij zijn liefde beantwoorden? Ondertussen begint Ella steeds steviger op eigen benen te staan. Ze haalt ...