Ayurveda

Ayurveda

vanuit het hart

  • Pagina's: 350
  • Afwerking: paperback
  • ISBN: 9789089241146
  • Publicatiedatum: 15/06/2010
  • Formaat: 14 x 22
  • Verkoopprijs: € 24,50
  • Status: Uitverkocht

Dit boek is uitverkocht. De nieuwe herwerkte uitgave vind je hier.

Toegankelijk geschreven met talloze voorbeelden uit de praktijk

Ayurveda ontstond meer dan 5000 jaar geleden in India. Zij biedt ons, westerlingen van de 21ste eeuw, een ander model om de mens en de wereld te bekijken en vandaar uit ook een ander inzicht in gezondheid en ziekte.

Ayurveda is een holistische geneeswijze, een praktische manier om met gezondheid en ziekte om te gaan. Ze kan door iedereen naast andere geneeswijzen gebruikt worden. Ayurveda biedt hulp bij vele lichamelijke klachten en kan spirituele processen ondersteunen.

Dit boek behandelt de principes van deze aloude geneeskunst op een hedendaagse en duidelijke manier. Alle facetten van de geneeswijze komen aan bod: voeding en spijsvertering, energetische en fysieke systemen, processen van ziekte en genezing, diagnosevormen, constitutieleer, levensgewoonten en therapieën.

Een inleiding op de oorsprong en de visie van waaruit de Ayurveda is ontstaan maakt dit boek compleet.

Dit boek is een must voor de geïnteresseerde leek en voor mensen die professioneel met deze geneeswijze bezig zijn. Het is zeer toegankelijk geschreven, met talloze voorbeelden uit de praktijk.

Blader hier door het inkijkexemplaar

 

 

De pers over Ayurveda

'Dit boek is een must voor de geïnteresserde leek en voor mensen die professioneel met deze geneeswijze bezig zijn. Het is zeer toegankelijk  geschreven, met talloze voorbeelden uit de praktijk.'

Agenda plus

Andere publicaties van deze auteur

Ayurveda vanuit het hart

Ayurveda vanuit het hart

Het standaardboek herwerkt

Toegankelijk geschreven met talloze voorbeelden uit de praktijk Ayurveda is een holistische geneeswijze, een praktische manier om met gezondheid en ziekte om te gaan. Ze biedt hulp bij vele ...