Blijf op de hoogte!

Hier kan u zich snel en eenvoudig inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Erik Verdonck

Erik Verdonck

Biografie

Erik Verdonck is freelance journalist en fotograaf en werkt onder meer voor Culinaire AMBIANCE, Touring Explorer en Grande. Hij is de auteur van boeken als Just Baking, Puur Bru, Upignac, Kasteelkeuken met Felix Alen en Brood en spelen.

Publicaties

Filter op status

Tijd voor Tongeren

Tijd voor Tongeren

Een in de tijd bevroren Ambiorix lijkt de basiliek te bestormen. In de kelders van die basiliek verbergt zich een… Romeinse villa. De Moerenpoort waakt, de echo’s van voetstappen galmen ...

De Siciliaanse keuken bij La Botte

De Siciliaanse keuken bij La Botte

Siciliaanse passie op je bord Familierestaurant La Botte is al jaren een begrip in Limburg en omstreken. Chef Vincenzo Giacomazza kwam op huwelijksreis naar familie in Waterschei, en hij keerde niet ...

Proef Antwerpen

Proef Antwerpen

8 Antwerpse wijken en hun keukens

KOOPJE! NU € 12,50 i.p.v. € 24,50 Met mes en vork, met stokjes of uit het vuistje: in Antwerpen vindt u altijd iets heerlijks en verrassends om de kleine honger of de grote trek te ...